Korte teaser voor deze e-mail
Lees online  |  Afmelden  |  Uw gegevens  |  Print  | Linkedin
Vervangingsfonds
Vervangingsfonds nieuwsbrief - 20 juni 2018
Vernieuwde Arbowet: voorkom boetes, zorg dat u alles op orde heeft vóór 1 juli 2018!
Sinds 1 juli 2017  is de vernieuwde Arbowet van kracht. De overgangsregeling van één jaar eindigt op 1 juli 2018. Inmiddels is bekend hoe hoog de boetes zijn die de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kan opleggen als u na 1 juli 2018 (nog) niet alles op orde heeft.

Lees verder

 
Vooraankondiging Arbocongres 14 november 2018
Duurzame inzetbaarheid binnen uw school. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hoe vertaalt u duurzame inzetbaarheid naar de praktijk? Hoe maakt u de juiste keuzes?  Tijdens het Arbocongres ‘Arbo; de kapstok voor duurzame inzetbaarheid in het PO’ krijgt u antwoord op deze vragen, op diverse niveau’s binnen uw school (bestuur, leidinggevende en werknemer). In de verschillende, zelf te kiezen, workshops krijgt u tips waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Ook kunt u vragen stellen aan de deskundigen. Het betreft een dagprogramma met als locatie het Muntgebouw in Utrecht.

Noteer 14 november  2018 alvast in uw agenda. Wilt u een seintje zodra de inschrijving opent? Laat dan hier uw emailadres achter.

Dit congres is een initiatief van de Arbocatalogus PO.

 
ARBOTIP
Handig: het ‘voorbeeld-arbobeleidsplan’
Een goed doordacht en op uw organisatie afgestemd arbobeleid helpt uw medewerkers om hun werk op een zo goed mogelijke en veilige manier te doen. Met het voorbeeld arbobeleidsplan kunt u uw eigen arbobeleid opstellen of verder aanscherpen. 
 
Op Arbocatalogus PO vindt u tips hoe u ervoor zorgt dat uw medewerkers veilig en gezond werken net zo belangrijk vinden als u.
 
 
Agenda

7 november 2018 - Training Preventiemedewerker, Utrecht
14 november 2018 - Training de Schooldirecteur als Preventiemedewerker, Utrecht
 
Archief  |  Disclaimer  |  www.vervangingsfonds.nl